bada bada

Nu har jag nyss kommit hem från badhuset i btk, rotsjögänget hyrde heeeela badhuset ikväll! hahahha asså jag har inte skrattat så mkt på lääängee! jag och malin skrattade och skrattade OCH skrattade!! Alla var som galningar! lekte runt, spelade boll, jagade varandra!! ALLT det var som mammorna och papporna var som barn igen! Och vi ska inte ens nämna Sigrid! så rolig! ( en tant ) ;)

jag och malin hittade ett rum med massage-tjoller i,  vi spenderade en tid där inne för lite chill!! Mkt skönt!

Det var roligt att vara med min plömmsa igen!
Minnen säger jag bara!



Nu peppar vi jävel för NYÅRSAFTON!!! 2009 snart kommer viiiiii!!!!!!!!!

TJING!


dream!



                                                                                                                                        


Ja tack! jag är såå sugen på sommar nu! skulle imte vara helt fel.. kollar på lite bilder från sommaren 08.. underbar tid, vi hann med många roliga saker! men sommar 09 kommer bli DUNDERBRAA!! 18 hela sommrar! det är ju då livet leker! wihoo!
sitter nu men magaont som heter duga!! tryckt i mig alla gottigheter som man kan hitta, men ändå hittade jag den här bilden.. MUMS! nu vill jag ha sommar ännu mera så man kan slurrppa isig en sådan!! (L)

 ska se film nu! TJING!

old old

hahahah kollade igenom några bilder på datten, och fick några av elin! asså vad ska man säga om oss som små?? hahah vet inte om jag ska skratta eller gråtaa??!

 elin, maja och jag! hahah söta!!

 jag och annica som stekte i solen för länge länge sen! hahah!

Tjing!


free falling


slänger in lite bilder på JÄRNGÄNGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!











TJING!

god jävla jul!

god jul!
jag tänkte skriva en liten julhälsning igår, men det hann jag inte med! All maten, klapparna, folket och KALLE ANKA! det blev fullt upp!
Men julafton blev helt godkänt! maten smakade lika bra som alltid och klapparna var bästigast!! jag tror dom fick ihop det mesta som stod på min lilla lista... bravo jultomten!
plus att familjen Andersson är så jävla bra på charader!! efter allt gott man hade stoppat i sig så låg man på golvet och skrattade för det gjorde sååå ont att skratta! men svårt att inte göra det också! =D

idag har det bara varit chill med massa dill! har mest kollat på julfilmer och myst.. lekt lite med min nya volumaster osv. imorgon ska jag jobba kväll, så då blir det inte så mkt annat att göra, men det blir skönt med lite julpengar nu till mellandagsrean!

Nu ska jag dricka ännu mer julmust! hahaha jag tror jag kommer måsta nöta min magtränare och hantlarna som jag fick i julklapp,dom måste bli nötta efter jul haha!

 
 förövrigt saknar jag mitt lilla sär! kom hem!

TJING


jul jul

hahaa asså vad händer med alla "snälla" tanter!!?? i lördags när jag jobbade så SKALLADE en tant mig !! :(
det gjorde sååå ont! jag började typ grina! men hon såg  inte de minsta brydd ut! haha!
skulle ju bara sätta på henne en nattis.. hon hatade nog mig lite ahha! eller så var det inte meningen!? vem vet ;)

var på stan idag, gaaalet så mkt folk det var! jag blev typ lite aggresiv! alla segisar som segade sig genom hela stan! kliade lite i fingrarna att knuffa till ngn lite lätt (A) haha låter som jag typ är farlig nu. samma på waynes när vi skulle ta en fika! skulle man säga ngt fick man fan skrika! men blääääk vad jobbigt!
men nu är alla julisar klara iaf! good work Ida!


TJING

geek in the pink!

sitter på skolan, babbsans lektion ni vet! men det blir inte mycket gjort nu kan jag lova, det enda man tänker på är att julafton, är fan bara 6 dagar bort! jobbidoobidoo! hur mysigt ska inte det bli?!  
tränade med linnea igår, medel spinning, mkt jobbigt kan jag lova kände nästan kräkreflexen där ett tag, men det är värt det. Är såååå skönt efter! ikv blir det nog också spinning med linnes och svettbenny med julspinning, får se vad dom hittar på då!


Dagens:

Humör: kanoon! =D
Mående: bra där med
Frisyr: plattat och mössa
Klädsel: strumpisar, svartstickad tröja och stor lila halsduk
Gjort: vakna, skola
Borde göra: jobba på lektionen
Planer:  staan
Längtan: jullov
Vill ha: julklappar och pengar! =D
Person:  jultomten(A)
Lyssnar på: jason mraz-geek in the pink
Träning: spinning
Väder: schlask, spö i backen!!! =(
Bild: denna
jag och P4

TJING

KEVIN!!!

JAAAAAAAAA!

KEVIN YOU ROCK!!! (L)
jag tror jag aldrig har hållit tummarna så hårt som ikv!
YES!




dagens

jag tror jag ska försöka mig på en såndära dagens!


Dagens:

Humör: Gladis
Sjuka: lite magont från popcornen,skulle va det enda!
Klädsel: strumpbyxor, stor stickadtröja
Frisyr: utsläppt, plattat
Person: petraa :]
Vill ha: pengar vore inte fel..
Borde: ringa och rösta på KEVIN!






bebis Willmer!!

sitter hos emelie och har lekt med lilla bebis willmer, men lekandet och gosandet slutande med att jag fick spya över hela handen!! blää! men han är så söt så det gör inget! (L)
annars har dagen varit seg,  inte tränat eller ngt. men ska nog vara lite bra och göra lite läxa.. om jag orkar,
men jag  måste orka!
sen ihelgen är det lucia, men luciavaka bland annat. få se vad jag hittar på har då inte ngt klart än ! men på lördag blir det julbord  på ngt ställe! MUMS!




 TJING


fenylketonuri, Phenylketonuria, PKU

Är på skolan nu, och sitter vid en seg seg datorn, och försöker bestämma mig mellan om jag ska göra ett arbete om fenylketonuri, Phenylketonuria, PKU ELLER  Retts syndrom... ajaa måste nog bestämma mig om jag ska bli klar med det här arbetet ngn gång !


efter skolan blir det kanske bad/ simmma på edda, sen dansa kl 8 med linnea! :)

TJING

The old gang!

andra advent imorgon, man börjar låta som the old gang.. men tiden går verkligen fort!
helgen blir bara chillidill igen, lika bra de kanske!?skulle ha blivit räkparty ikv men ida kunde inte så hon är kvar i skogen, och med räkparty menar jag inte att vi ska sitta och äta räkor hela kväällen, utan  räkan, Rebecka Lindgren fyller 17 år idag, men jag hälsar  med goa grattis kramar från skogen ist! GRATTIS!

nu ska jag skala potatis åt mammsen (A)



julboll!

ojoj nu har jag faktiskt börja få lite julkänslor... eller ngt liknade iaf. jag hoppas att det är det ... har gjort lite julmys i min lägenhet nu , lite tomtar , några piff och puff kalleanka och hela köret! nee men jag kan inte ha så mkt i min lilla lya men några tomtesaker blev det väll.. om jag ska vara ärlig så orkar jag inte ha så mkt eftersom jag kommer vara laaat när grejset ska bort. om jag ska vara ärlig så äre maten jag ser framemot  !! MUMS och lite julgodisar skulle inte heller sitta fel! imorgon blir det spinning som vanligt, men svettbenny som ledare !  han ska då alltid komma med en kommentar!
eller vänta, jag kanske ska jobba imorgon... det måste kollas upp! pengar eller spinning! båda är bra kan jag lova!



 

asså zandraa min gullenos!

jag - asså jag är såå sugen på te!
Zandra- men asså jag vet!!  jag har tepåsar hemma, jag kan ta med dom, sen går vi till cafeterian och frågar om vi kan få lite varmvatten så vi kan göra IS-TE!!!!

hahahaah sötunge!!!!

sedan till alla från familjen klerhed så ska jag försöka kalla min petra zebran, men P4 ska hänga kvar ändå! ;)

nu ska jag mysa framför tvn!

RSS 2.0