Geriatrik med babbsan!

hata hata geriatrik hata hata geriatrik!!
hata hata vädret!
peppa peppa sol och valborgs!

TJING!


Let me think about it!

Man kan inte göra annat än älska vädret!! hoppas lars-olov ( malins pappi ) har rätt om att det ska bli rekord varmt i veckan!!! huuuuur bra blir inte det! är det fint väder på valborgs så vet jag några peppade tjejer som blir på bra humör!

älska älska älska sommar! här har jag legat och slöat hela dagen!


Imorgon skola.... OKRKAAAA
eller hur simon!? tyyyp så känner vi för skolan! vill ha sommarlov PUNKT!


TJING!

Majs,mal!

Kom nyss hem från malin! riktigt mys hade vi i soffan.. Men det hände en hel del galna saker! hur kan så mkt hända under en kvälL? SJUKT!
Mys vara iaf, tack majs och mal!

Nu ska jag söka ngt gott att äta sendan TV!


TJING!

Lördag

Har varit ute på en promenad, och solat i en timme,trodde nästan att det skulle bli dåligt väder idag! det var ju inge sol på morgonen..

sen blir det grillat till middag!!!!!
sen duscha, sen till mäjlin!!

NU sola mera! lovelife!


TJING!

Nu ni!

alltså peppa valborgs nurå!! farligt att sitta själv och lyssna på massa bra partymusik, man bli så galet peppad, iaf jag!
Verkar som massa har saker att göra ikv? själv sitter jag och dricker massa gott te, sjunger i så ska det låta med min kära mamma! inte så dåligt, jag lovar!

slänger in lite bilder!


LInnea hjärtat!!

skål!

babe, malin du är som socker!

sommar med er, UNDETBART!!


jennilla! sötansikte


dance petriii dance!


ni kan det ni ska kunna! JA!


vi bara älskar babbsans lektioner! vi springer dit vaaaaarje dag... ;)


sommar!


 galtis petriiii!





var bara tvungen! älskar glassen (A)

TJING!

pleas give me something!

Alltså jag trodde inte jag skulle överleva bussresan hem!! gubbjäveln kunde fan inte köra!! han fick motorstop flergånger än mig första gången jag körde!!! upp på gatan,ner i ett hål brak hit brak dit! pirr i magen var bara förnamnet! var helt säker på att jag skulle dö! men nu sitter jag här!

Imorgon blir det att färga håret på min sötmalin! majsan kommer nog att följa och hålla malin i handen, om det skulle bli dåligt, jag kan inte säga att jag är king på färga (A) men jag ska göra ett försök ( hoppas du inte bli rädd malin )


Solen gör mig förbannat glad! allt annat jag fått veta gör mig bara lite emo nu....! så vill bara ha lördag så jag får mysa med dom goa!!!

TJING!

hejdå lovet, hej skola :S

umeåtrippen blev toppbetyg! jag kom hem med två par nya skor, en klänning, shorts och solbrillor!
Annars har jag hunnit mysa massa med maja och petra, kört/åkt massa skoter, fiskat, solat osv osv! sådär som man ska på påsklov.. men imorgon börjar skolan om, fyfan! bläää kan man vara mer trött på skolan? naae tror fan inte det!
MEN jag är så pepp på att träffa linnea och fara på spinning!! jag behöver röra på mig nununu! har suttit still fööööörlääänge!
nuuu är vi på banan igen!?


TJING!

godmorgon!

godmorgon Onsdag!

jag klev upp tidigt idag kan jag lova! kl8! men jag somnade kl 10 igår så det har sina förklaringar, jag hade världens hemskaste migrän igår... HATAR det! huvudet sprängs och man vill bara spyyy, tunnelseende får jag på köpet också!blee

Men nu om ca 1 timme  drar jag till ume(å), där det blir shopping för hela slanten!;)
Känner mig stolt. har hunnit med extra mycket nu på morgonen, Tränat, duscha, sminka mig, fika , tv , kollat allvärldens massa bloggar. och nu blogg.se! Bravo ida!

Nu ska jag fika lite mer tror jag (A)
 sedan blir det att slösa lite av dom här gubbarna och gummorna! hoppas jag iaf! jag hittar så sällan ngt! jag ska söka söka sök! JAPP!


TJING!

hahahha!

HAHAHH!

Du vet att du lever i 2009 när:

1. Varje gång du går på fest kan du dagen efter se bilder på dig på facebook eller apberget.
2. Du har inte spelat harpan med riktiga kort på flera år.
3. Anledningen till att du inte har kontakt med folk är för att du inte har dem på msn.
4.Du letar genom hela huset för att hitta fjärrkontrollen till tv'n i stället för att trycka på en knapp på tv'n.
6. Din eftermiddagsaktivitet är data och du är alltid inloggad på msn även fast du inte är där.
7. Du läser listan flinar och nickar.
8. Du tänker på hur sjuk det egentligen är att sitta och läsa den här listan.
9. Du var för upptagen för att märka att nummer 5 fattas.
10. Du kollade tillbaka för att se att det var sant.
11. Nu skrattar du åt dig själv.

Rubrik:

Alltså sncka om solnojja! ALLA bloggar man läsar, ALLA man pratar med, pratar bara om sol sol sol!  Love it! det är så det ska vara! sommaren är så förbannat välkommen!

vaknade tidigt idag så jag skulle hinna sola lite, sedan ngn gång mitt på dagen fara in till stan för att träffa min morbror och göra några andra saker. sitter nu och undrar om det blir ngt påhitt med malin och zandra ikv! den som lever får se!



TJING!


sweet!

Här är några bilder från helgen, allt segar så jag orkar inte lägga in fler!


                                                      
                                                                           Sedan avslutar vi med den här!
                                         

TJING!


Hancock

har nyss sett hancock, alltså jag har redan sett filmen förr, men jag gillar den verkligen! kan som inte låtabli att trycka ut en tår i slutet! Har ni inte sett den, se den!



Lördag blev kanoon! vi hade så jävla roligt! Dansade som aldrig förr. Dock var det så mkt folk att det blev så sjukt varmt, men det spelar inte så stor roll, iaf inte för jag och Petra, vi dansade iaf!
Tog bussen hem till skogen idag, vädret har ju inte varit slött än på påsklovet 2009 så jag gillar att vara i Rotis och köra skoter, grilla och bara vara!

Nu ska jag få ihop lite bilder från helgen så jag kan ladda upp dom!

TJING!

långfredag

jaha nu är jag hemma i skogen igen, och påskar för mina päron och syskon! mycket mys har det hunnit med också!
gårdagen blev kanoon! massa massa gott med två heeelt underbara tjejer! MAlin och petra! vi pratade massa bajs, åt godis i mängdeeer! och hade det bara så där förjävligt bra!

Imorgon blire skoterkörning, kanske lite grillning?vem vet! sedan på kvällen blire röjja stan med brudarna! kommer bli ett härligt lov! jaa.. tacka fan för de! Bra!!

nu tv!



TJInG!

hjälp mig nurå!

Vad ska jag klicka hem!? vad vad hjälp mig! 

             


TJING!

skriv torka!

har verkligen inte skrivit på lääänge nu!! men skolan tar fan död på mig! orkar inte mer! men snart lov, med massa chill, det kommer vara så skönt.

kan säga min helg var kanoon, kunde nog inte bli mycket bättre, god mat rörde vi ihop hos hannah, och senare mot kvällen blev det party!
sedan är veckan ointressant!! bara läxa,prov, läxa prov...
ska sluta negga, men bläää för skolan!

nu ska jag fortsätta göra klart läxan, men en god macka och ett nytt te jag har köpt! mummma!
sedan peppar vi helgen, och malinL håller tyst om sitt neggprat! tyst mallan!;)

TJING!

fytusan!

nu sitter jag på skolan och pluggar! vi har faktiskt redan slutat, men eftersom jag har massa arbeten kvar som ska lämnas in snart och som redan ska vara inne. så måste jag sitta här och göra klart några saker! de suug!
men har ett gottit äpple som jag äter på, jag ska allt klara det!araa..

funderar på att fara ut och springa en stund lite senare, sen plugga för provet som vi har imorgon! bläää vill bara ha lov nu, är så förbannat less på skola och plugg! måste även kolla om jag har ngt snyggt att ha imorgon, när vi ska fira HAnnah! känns som jag verkligen inte har ngt aja leta leta!


nu läxa!
TJING!

make up store

alltså shit, jag är såå trött! vill bara sova!

var på make up store efter skolan idag och gjorde en party sminkning, och jag blev faktiskt rikigt nöjd! nu vare bara att fåre lika snyggt också!( lägger kanske upp en bild sen hur det blev )
måste bara säga att jag hatar verkligen ljuset där när man sitter där liksom utan smink, röd och blek! man ser verkligen ALLT huvva"!


aja imorgon blire plugg.. måste verkligen ta tag i det, prov på fredag o´ch jag lämnar det till sista dagen.. tänkte plugga idag med jag tog inte hem sakerna ! fan..

TJING!

RSS 2.0