tagga om tagga rätt!

Så var julen över, och jag är nöjd med allt! Blev mycket mysigt. Blev utgång på olles med fina Jennie Björkman på juldagen och måste säga det var en toppenkväll!
Jobbade på annandagen när alla andra ungdomar i skellefteå ska ut på s8, jobbade till halv tio.. men tänkte, vafan jag är ju ung jag skyndar mig hem tar en dusch och några snabba starka, men tro du jag orka..njaa fan sängen ha aldrig varit skönare! Men hoppas alla hade en varm, rykandes, rolig kväll på s8. Jag taggar nyår i stället!!!




JENNIE



brrrr...

Det är så sjukt kallt!! tänkte ta en promenad men känns som näsan ska frysa ihop när man andas! stannar inne hela dagen, tycker det kan vara lite mysigt med vinter men skulle inte skada lite värme som omväxling.


 

sen är ju frågan när fjällengänget ska göra ngt??!!



TJING!


ett litet försök

Tänkte jag skulle försöka mig på att blogga lite igen. Blir ju inte allt för tätt mellan gångerna.Och orkar verkligen inte skriva allt som ha hänt sen sist. och kan verkligen inte fatta att det är julafton nu på fredag! och jag ha inte alls så mycket julkänsla som jag vill ha!? jobbar till 12 på julafton sen rakavägen till Rotsjön för att fira jul 2010 med älskade familjen Andersson.

Kom på att jag ha massa att göra innan jul! känner mig lite stressad, den där julstressen som mamma och pappa alltid prata om, kanske ha man blivit smittad av den, kanske ha man börja bli lite vuxen och stressad?!! NÄää..;)
 
tre dagar på mig att:
                                slå in alla julklappar
                                julstäda
                                färga mitt hår, börja fan bli råtta! ( har lovat attt färga linneas hår också)
                                köpa  sista klappen till pappa.
                                och som gräddet på moset ska jag jobba massa också..
 
såg inte ut att vara så mycket, men känns som det är det.








rhodos -2010

hejs!

RSS 2.0