prutt söndag

söndagar känns lika piss som det alltid gör.. bara tanken på att kliva upp tidigt imorgon och jobba blää!
Jag borde fara och göra ngt, men ist så sitter jag inne och surar för att det är söndag! MEN för att bryta söndags isen så kan jag säga att det är 3.90 lösviktsgodis på coop igår och idag! far å köp åt mig nu nu nu!


Ikv, blir det att storstäda lägenheten. Ta bort alla julsaker osv, vet inte om jag är sen med det eller? men nu är jag less och vill ha som vanligt. Mamma och pappa stannar ett tag i staden ikv också. Och det blir att färga min kära systers hår, stortjejern börjar få grått hår? eller hur var det? ;)
typ såhär?! hahahaha

älskar paint! ( ser ut som med mössa mjäll) hahaha


TJING!

lördag

äntligen helg, en hel veckan att kliva upp kl 6 och börja kl 7 på lassa. måste säga att praktiken är rolig, men tiderna suger och drar ner lusten att fara..
Har verkligen börjat komma igen med träningen nu, jag och linnet har tränat nu fyra dagar, två dagar dubbelpass!BRAVO, klapp på axeln,tack!

Ikv får vi se vad som händer och fötter, men skulle gärna vilja se min snygging, men får bli ngn annan dag



TJING!

More than anyone

jag kan ju bara börja med att säga att vädret är AWESOOMEEE!! och jag ska ut och rasta mamma och pappa några kilometer! nu är jag så peppad på att träna, så nu är veckan fullbokad med träning, jag och snuttibuu linnea är pågång nu! ;)

Gymnastik

alltså jag vill som inte vara den som ska förstöra allas lovfantasier att det ska hålla på hur länge som hellst.. men jag saknar faktsikt den vanliga vardagen, alltså med rutiner, att kliva upp i tid( men med det menar jag inte att jag skulle vilja ha sovmorgon lite oftare kära rekort på balderskolan(A) ) utan att gå isäng i vanlig tid, gå upp i vanlig tid, äta normalt, träna, klaga på skolan, klaga på kylan, bli glad över att klara provet, eller glad för att det inte är ngn snuskgryta på skolan! njaa lite rutiner behövs NU! lite iaf.. (A)

TJING!!




käraste syster

det är ju kul att man har en syster som älskar mig såå otroligt mkt..eller så inte..
så här skiver hon sin kärleksförklaring till mig. Tack snuttan!!!!

från burreina.blogg.se

GHAAA!!
ibland käraste syster gör du mej totalgalen!
krääääjsy!
tur att du är så lik hamstern i bolt annars vet jag inte vaaad jag gjort!
typ stoppat in bajs genom din brevlåda....nej just ja!
du ha ju ingen brevlåda...men jag ha din nyckel!
MOHAHAH!!



tror jag hittat den här bilden på dom flestas bloggar i min vänkrets...

TJING!


NÄSBLOD

jaa som vi säger vad händer med världen? jag bloggar som aldrig förr!! men gör det inte till ngn vana.. hehe kan vara för jag har så tråkigt som man kan ha här i skogen. Har fått några erbjudanden av Malin att komma och få kärlek av henne, men den gick jag inte på.. efter ett tag började hoN muta mig med mat? jag gick nästan på den där!!och jaa vad händer med världen? när jag var med linnea satt vi och pratade om näsblod, och jag klämmer fram stålt att det var jätte längesen jag blödde näsblod. men tro ni inte att igår när jag skulle sova började jag blöda NÄSBLOD UR BÅDA NÄSHÅLEN!! + lite nu idag.. tur ida..tur..


blir det balzac på fredag?











Onsdag

va tänkt att rebecka och petra skulle komma hit till rotis idag, men tydligen blev petra sjuk nu på morgonen så det blev inget av, DET SÖÖÖG!
men har nyss varit ute och gått med mamma, man måste ju göra ngt, är ju bara några ynka dagar kvar innan lovet är slut..då väntas 5 veckors apu på lassa.
nu är jag sugen på glass, eller kanske bullar? bulltjuv? (A)

Alltså är det ngn som kommer ihåg den här glassen? den var ju huuuuur god som hellst!! varför finns inte den längre? MUMS!!


TJING!

2010

Va ett tag sen jag skrev här på blogg.se nu!
Hunnit med jul och nyår, och det har  varit awesome! jul firades hemma i rotis, och nyårs i bodbysund hemma hos isak, sen tolvslaget med massa folk.

Har sovit över hos linnea i natt, var ute på en lite skoterutflykt, men kallt naaanting!!
Nu har jag bara massa paltkoma efter all mat mamma tryckt i mig, så det blir film.
Äntligen har jag fått tag i mina Turkietbilder, lägger in några om ett tag.

lite bilder, bara för jag inte har något intressant att skriva, men det är lunch tycker jag ;)


halloween - 09

blir apu på lassa nu på måndag, håll er friska säger jag bara!!


projektarbete fjällen,-09



 Turkiet -09





Bulltjuven-09

! TJING!


RSS 2.0