Maja är rädd för russin!!!

Jag är inte rädd för monster för dom skrämmer inte mej.
Ifall dom försöker några konster får dom lov att akta sig.
Jag är inte rädd för kottar för dom säger aldrig nåt.
Fast jag är blyg för äppelskrottar och får hicka utav knott.

Jag är faktiskt rädd för russin är det konstigt att förstå.
Jag har träffat flera dussin och dom va så dumma så.
Dom är små och dom är fula om dom gnäller nästan jämt.
Som en skrynklig liten kula det är klart att man blir skrämd.

Lita aldrig på ett russin aldrig nånsin vad du gör.
Och försök inte va bussig för det har du inget för.
Låt dom hålla på å gnälla dom vill bara bita dej.
Att dom låtsas dom är snälla fast dom lurar inte mej.
Dom låtsas dom är snälla fast dom lurar inte mej.

You never know

asså den här veckan har börjat allmänt dåligt för min del! började med att måndagen blev urkhurk! inte värt ngn stanns! vi hade inga lektioner eftersom våran lärare körde i diket mellan två feta snöhögar, och blev kvar där ett tag, BRAVO KERRAN!! så dagen blev en evig väntan OM vi skulla ha ngn lektion, men vi höll inte ut speciellt länge utan vi for och fikade på waynes ist, mkt bättre och mysigare så!
och på  tisdag började inte dagen ngt bättre, vi hade nationella prov på morgonen, ida kliver upp 20 min tidigare så hon INTE ska komma försent till provet, när jag då ska börja pallra mig iväg, och ska låsa dörren, tror du inte
#%¤!#"!#¤nyckeln var borta! en GALEN ida springer runt överallt för att hitta nyckel.. men inte! jag ringer mamma med en gråtklump i halsen och paniken sprängandes i ögonen, men det hjälpte inte så mkt.. sen när provet hade jusst börjat hittade jag nyckeln i en SKO som jag inte ha haft på länge länge länge! :O knas! men jag hann iaf göra provet! resten av veckan har bara segat ihop så jag hoppas nästa vecka bli bätttre!!

om inte annat så blir lördagkväll roligare! men MASSA fika och glögg osv med  MASSA goa människor!´
(och järngängets nya hobby är att åka upp och ner med skolhissen! och russin!)


TJING


jag tror inte att P4 är min älskade gullgris JAG VET


stek!

igår blev det basta, basta ,basta!
det var mkt skönt..dock var det bara jag som var grym nog
att sitta längst upp och STEKA ahah!
nämen vi hade mys, med gott att bita i och idol att titta på!



dock senare mot kvällen blev vi gaalet trötta och vi föll nog alla i en liten dvala framför tvn.. men vi bestämde oss för att packa våra saker och fara hem till maja där sängen väntade!
P4 somnade nästa dirr men jag och Maja satt och busade ett tag framför datorn, men somnade efter ett tag också.





 

P4

sitter på skolans computer och hackar lite.. jag, maja, zandra och Pfyra (P4) alltså petra, men det kanske ni listade ut?! vi styrde stan nu efter da school sen åt vi  på subway redan kl HALV TRE och det var våran middag ! men vad gör man inte när magen säger hejhå!(A) ikväll blire skojj och stojj i stan, party party!!!
I övrigt hade vi bajsdumcpröv engelska np idag!!! jag hatar engelska, åh kan inte alla lära sig svenska eller ngt? tänkt då så mkt enklare livet skulle vara! iaf så kommer hela mitt prov vara rött rött rött efter dom har rättat det. Bara för att ida ALLTID får massa grammatik fel! aja får se hur det går.

Nu ska jag fara till lägenheten och lämna mina bullar som jag har köpt till järngänget , så vi ska ha ngt att bita i ikväll! som luktar gaaalet mkt mums!




 TJING


Oline!

ajaa jag ska uppdatera ! tjat hit och dit..
 iaf så kan jag beskriva min helg med tre bokstäver och ett utropstäcken MYS!
jag är hemma hos mina päron i Rotis nu, och hare chillidill! skönt de ibland också..
i fredags var jag med Maja, Zandra och Elin vi såg idol , åt massa gott och skrattade tills magen sa till ! Alltså gjorde vi det vi är bäst på! ; )
vi kollade på bilder från pluttigare tider, det kan jag säga var både roligt och mindre roligt HAHAH!


och nu börjar det hända saker gällande fjällresan också! vi ska nog få låna Zandras kusin eller ngt, deras stuga i kittelfjäll!! superfin stuga! lyxig och stor. nära backen också! allt i ett tyyyp!
håll i hatten jag tror det kommer bli av !!!!!!!!




 här är stugan!! jag tror järngänget kommer stortrivas!



TJING


Crunchy!!!!!

hahaha! asså vad händer? !!
Jag och linnea tänkte fara på  spinning igår  som vanligt,och  vara duktiga och träna.. men vi kände att vi kanske ska prova ngt annat och ta skivstång?! åh det tyckte vi lät roligt och peppande med massa musik och muskelkillar!! ;)
vi har ju varit på skivstång en gång förr.. Men asså den här gången var såå GAALET jobbigt, att det blev tråkigare än typ.. Hmm MATTE! asså vi pressade på där med massa vikter upp och ner och i sidled osv osv!
men vi orkade bara i en halv timme sen så smög vi oss ut, slöade i omklädningsrummet och cyklade in till stan för att ta en fika ist! AHHAHA! asså BRA!?..inte så jätte.. men BIGcareface! vi gillar fika, men inte att träna armarna!(A) vi får ha otränade armar livet ut.. eller så tränar vi på ngt annat sätt, för skivstång var inget för I&L haha!

TJING

RSS 2.0