ohooo!! ;)

ojoj nu har jag varit riktigt dålig på att skriva! men jag kan faktiskt skryta om att jag har haft ett liv nu och inte kunnat vara på datorn haha! Nu är det sportlov  och det är så jäääävla skönt!
jag har faktiskt nyss ätit från olles typ väärldens godaste! så nu är jag så slö att jag orkar nog inte  göra mig klar! jag ska på bio halv 7 med sis! ska bli riktigt kul! sedan ikv får vi se om jag ska hälsa på malin som är festis ;) kanske tar mig en prommis dit.

najj! nu måste jag röra på mig så jag får ngt gjort!
för snart blir det bio med massa sötsaker att äta DET GILLAS!


TJING!


chillidill söndag..

Då var det söndag igen dåra, jag har bakat en ananaspaj som smakade mummmmma!
Har kanske tänkt mig ut och gå en bit men det snöar hela tiden nu! hatar att gå när det snöar , men ser ju inget!
Imorgon vare skola igen, matte och samhällsprov i veckan! AVIS?

Nu bubblar det redan för planer framöver! umeå open med 16 pers! Massa 18 årsfester med massa planer, önskningar osv osv! Wihoooo

imorgon blir det träning med linnea

 Det här bjuder vi på hahaha!

nu ska jag göra mig klar, snart ska jag till bussen! schtaan där jag måste städa i lägenheten!!

TJING




Lööördag

Kvällen/natten/dagen i btk blev kanoners!
första timmarna hos maja, med spring mellan alla speglar, plattången i handen och några brännmärken!
Sedan vidare till Zandra där vi dansade för hela kaklådan! Skulle sova hos zandra men kvällen tyckte sig visa annat så jag sov hos Malin. Delade hennes hårdis säng, men jag klagar inte för lilla hannah fick sova på golvet Och ni som sovt hos malin förr eller bara varit hos malin vet att det är inte govärme där utan iiiiskallt!
Dagen efter sprang vi en runda på marknaden också!

NU sitter jag ensam hemma i skogen lyssnar på lite musik och ska snart se melodifestivalen i min ensamhet haha! så ni får söka upp Rotsjön eller bara slå en pling på telen vettja ;)





TJING!


Just dance

tjohoo i lingonskogen! nu är jag hemma hos päronen! mamma börjar redan nu med maten, så det betyder att det kommer bli ngt gottit som jag kommer äta alldeles förmkt av och få ont i magen.. som jag har nu.. har ätit mumsmums från marknade jag och malinL hann gå en lite runda på btkmarknaden, vi köpte öven där en munk, bara för att jag tycker det hör till! kalorier är inte till för att räknas utan för att ätas!!! <------dagens citat!! 
 
peppa peppa peppa för  mina underbaringar ikv! massa mys,skratt och party! Lovelife! mumsimumsi MUMS!!

 JUST DANCE!!!!!!!!!!!!!


 moviestar!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TJING!

härliga fredag!!

nu har jag varit dålig på att skirva här på blogg.se det har bara inte tagits tid till de, saker helatiden att göra! MAssa skit med skolan som jag måste göra osv.
skolan idag var chilldill! lite skriller på morgon sedan SLUT!  så nu sitter jag här..
nu kan jag skrapa ihop lite saker jag har gjort i veckan

* pluggat till englskaprovet som jag kommer försöka dissa när jag får tillbaka det! huvva så dåligt det gick!
* tränat med linnet! Alltid lika kul!
*varit i btk med massa av dom jag gillar så där extra mycket! vi åt tacos godis och pratade och skrattade en hel del kan jag lova!
* sedan har jag även hunnit klippa mig, och färga håret, jag tyckte mitt hår blev så kort!!! men jag kanske bara är ovan? det behövdes att tabort ordentligt!

Nu ska jag packa saker sedan på waynes med tjejerna, sedan drar jag hem till skogen, ska nog även till btk och hitta på ngt trevligt!

¨livet leker!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TJING!

söndag

idag har det bara varit en vanlig chillsöndag! älskar söndagförmiddag men eftermiddag får man bara massa ångest av att det är skola nästa dag..
nu har jag faktiskt nyss färgat håret, och bokat en klipptid på torsdag! mitt hår behövde verkligen färgas och jag har inte klippt håret på jaa jag kommer knappt ihåg!!! det ska bli skönt att fixa till det lite!

sedan har jag hittat världens bästa sida med kläder och skor, billigt och gaalet snygga kläder! men jag kommer inte ihåg vad sidan heter nu. men det kommer haha (A) mitt minne är ett guldfisksminne !! plupp plupp

nu ska jag kolla hur håret blev!
sedan sängen!

natti natti!
TJING!

PETRAAAA!!





ihelgen som kommer är du min petra!!!! (L)

skor!

Här är ett par skor jag har funderat på! dom kommer vara grymmmmt snygga i sommar! kan lägga in några andra senare som jag också funderar på!

TJING!

Melodifestivalen

Nu har jag sett melodifestivalen, jag vet inte vad jag ska säga, jag håller väll som inte på ngn, jag brukar inte vara så brydd när det gäller det där! Men jag känner ju att jag måste iaf se de nu när det ändå är i skell!
Blev iaf massa mys med gottigheter och tårta igen(A) Massa trängsel i soffan osv!

Var ju kanoonväder idag! har varit ute och grillat lite korv och bara myst vid brasan! lovelife! många skratt har jag fått idag också!! Gratis mms ju, och jag har fått massa roliga inspelningar av flera sötnötar! ;)
 Funderar nu om jag ska gå iväg till malin som sitter hemma och är beroende av sällskap? men jag är en lat människa och funderar flera gånger om jag ska orka gå ut!





TJING!

Grattis mamma!

Jag har faktiskt hunnit med mycket på morgonen, tro det eller ej! jag har hunnit gratta mamma ( grattis), med  pressenter och smörgåstårta! sjöng min finaste grattissång haha. hunnit städa och varit på en timmesprommis i finvädret! man blir sugen på att packa bilen med goa kompisar, snowboard/skidor stoooor fikaväska med massa varmchoklad och bara njuta i backen!

SHIT får ju inte glömma att det är alla hjärtans dag idag!! alla kärleksgudar och vanligt folk hoppas ni får en mysig dag med massa hjärtan och hemliga beundrarbrev!  jag väntar fortfarande på mina iaf!!!!!!!!!! haha!




Nu vill Pappa att jag ska övningsköra!! det är bara att göra de.. fyfan! jag orkar inte nu, man borde inte få köra på vintern, det är ju hemskt!! ajaa, hoppas jag överlever! skriver sen isf;)
önska mig lycka till!

TJING!


otursdag!

 OKej jag älskar verkligen när mina kompisar tycker jag liknar hamstern i bolt! HAHAH Tack det var en bra komplimang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fredag den 13 i dag! hemma hos päronen..Jag föll utanför vårat hus när jag skulle gå in! BOOM sen låg jag där och var som tvungen att känna om jag levde..och  om jag hade ont! sen kom jag ihåg att det är otursdagen idag och att det måste vara därför! kan verkligen inte ha ngt med att jag är klantig! NEjdå!
nu ska jag hjälpa mamma med smörgåstårtan!! Gött!


vill tillbaka nuuuuu!!

TJING!


tråkig kväll!

ja asså jag brukar tycka att kvällarna går fort men asså den här kvällen har gått sååå segt! jag har inte gjort ngt nyttigt alls!! Petra kom inte, ingen träning, inget roligt samtal, inte ngt roligt alls!
FÖRUTOM!
Att jag städade och gjorde lyan snygg, skopade ner massa glass i en stooor skål, men MASSA blåbär och hallon!

Nu har jag hittat skorna som ska pryda mina fötter och klänningen som ska pryda min kropp! såå grymt sugen på dom sakerna att jag ska ha dom nu nu nu!!!


skidor imorgon! här kommer vi igen! nice!
TJING!

Waynes!

skoldagen blev kortare är zandra typ!! AHAHH!förlåt!
amen babbsan sjuk, svettbenny i rom och våran svenskalärare är obrydd så hon fick vi sluta för! TOPPEN!
vi tog en fika på Waynes ist! mkt mysigt med massa prat och MASSA skratt! love it!
Vi tog en runda eller två på stan också, försökte vinna några saker på torget! JAG ska fan vinna OKEJ??


kvällen kanske blir med Petri! Vi får se vad vi hittar på! blir alltid ngt mysigt! jag lovar..
Bilder kanske kommer senare vem vet ;) petra brukar vara bra på ta med sig kameran överallt!

TJING!

haha vad händer!?

Mycket har dagen hunnit med!
1)    när ska mitt sötsug slutaaa!!!??? jag börjar typ gråta en stor stor flod med massa stóra stora salta tårar i OM jag inte får en godkaka! Men i helgen fyller kära mammimoo år, och då blir det tårta och kakor och förhoppningsvis massa god mat!! då mår ida som bäst (A)

2)  skolan söög hästpillewink idag! två lektioner sen byby! babbsan ligger hemma med snorig näsa så vi slutar efter matten! men vi stannade ändå kvar och åt mat MUMMA!

3)  sedan kl 3 skulle jag på ett möte, om man var vikarie, och lära mig om ngn datagrej! ahhaah och vad tror ni? joo BARA IDA ANDERSSON dyker upp!! jag döööör alla andra kom inte! jag satt där själv i ett datarum och såg helt lost ut!
men nu tycker dom jag var dukitg iaf! HA!

4) KLASSEN SPÅRAR!!!!! fyfan säger jag bara!!


Nu ska jag kolla om jag hittar ngt gott i frysen!!! (L)

träning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har nyss ätit värsta feta tårtgrejen! min mage mår såå dåligt nu! och jag känner verkligen för att träna! Så linnea om du läser det här... NU JÄVLAR nu ska vi börja ta tag i det här hahah!

Sen har jag hittat skorna som MÅSTE pryda mina fötter framöver!

TJING!


helgen är över!

fredag:
party med tjejerna! och simon ;)




LÖrdag:
 bara massa mys, och melodifestivalen!


Söndag:
 massa tv på morgonen och te!!
ikv kanske det blir bio.
men jag är så gryymt sugen på att se Bolt!!den måste bara vara bra!!



förövrigt är det fortfarande massa snö ute. Kallt som tusan! jag har inte varit hemma så jättelänge i sverige. Och det är ju en gaaanska stor skillnad.
Men i torsdags var jag med petra, då var det full snöstorm! men vi gick ut i kylan och gjorde det till en bra grej! UNDERBART!

TJING!


skooolan

sitter på skolans datte för tillfället, ska göra ngt arbete hur olika kulturer ser på döden osv!! konstigt,..
Idag blir det

* fortsätta fundera om jag ska hem till skogen tills imorgon eller stanna i skell.
* äta hemsk makaronipudding på skolan!
*Ska på begravningsbyron och ha studiebesök!! knas babbsan!! kom på ngt bättre TACK! för hoppningsvis vill ingen bli en dödgrävare?!
* Ta en runda på schtaaan! om ngn är villig att följa!
* träningen med linnea blev inte av, sötan hade inga träningskläder med sig (A) det sög ju lite! men jag ska ändå försöka få mig lite motion! se vad som händer!

Nu ska jag leta reda på Petra som har försovit sig IGEN!! fy fy petrii!!
 peppa för tjejerna ihelgen!!


TJING!


gympan ägde!


skolan idag var först spårad med sjuka och galna danser på gympan!! det är så det ska va!
hahah men vi blev såååå tråkiga efteråt! vi satt och halvsov och bara negga på babbsan och kerrans lektion!!

Nu har jag ätit glass med bär! mycker mummsigt! petra skulle vara med mig i kväll men det sket sig liksom!
nu ska jag träna, sen duscha!! ska se om jag orkar göra läxa också men det tvivlar jag pÅ!

I morgon blir det nog schtaaan! kolla om jag hittar ngt snyggt! måste förnya mig lite känner jag!



sen peppar vi för ihelgen!! kommer bli TOPPEN!!!

TJING!

nyttiga jag!

första dagen på våran nyttiga vecka och jag sitter och GAPAR efter godsaker! när zandra gumman sitter och trycker i sig klubba efter klubba!!!
förövrigt har jag gått broarna för ett tag sen, grymt skönt förutom att mina stora äppelkinder blev frusna till iiiis! pratade även med min petriikaka! hon är kär som aldrig förr!! åh jonas hit och jonaS dit! hahah snart ska jag ta petra ifrån dig JONAS! ska röva iväg henne och låsa in henne i min lilla lya!! där ska hon vara min heeela livet (L) hahahaha!
ne nu väntar En varm dusch och morgonrocken ! ska även vara duktig och plugga lite glosor! uich!


TJING!!

lugna puckar!

Idag har jag bara tagit det lugnt, det har jag tagit det hela helgen om jag ska vara ärlig! men det är skönt det också!
var ute och gick en timme i solen idag! Det var riktigt skönt, men solen var på topp så var den ändå kakkaalllt!
sen drack jag Världens godaste choklad!! varm choklad som blev TOPPEN! satan vad bra jag är!! tummen upp!

Dagens:


Humör: allatidersbra!
Mående: braigt!
Frisyr: uppsatt
Klädsel: strupebyxor och t-shirt
Borde göra: LÄXA!!
Planer:  fara hemmåt schtaan
Längtan: tjejorna!
Vill ha: får väll säga pengar som vanligt då
Lyssnar på: Mamma som lagar mat och sjunger!
träning: prommmeeniix
väder: SOOL!


nu känner jag att det börjar lukta mat!

TJING!

RSS 2.0