sommaren är ...

sommaren är härlig men det är inget nytt? tror alla skriver och pratar om hur gaalet skönt det är med sommar! och jag kan bara hålla med!
Sitter verkligen miniminiiiminiii lite vid datorn nu, jobbar för fulla muggar och har jag några lediga timmar så försöker jag få ngn sorts solbränna, men som kommer vara väldigt liten den här sommaren.. om jag inte får turen på min sida och får sola dom dagar jag har ledigt! snälla gulliga vädergud jag vill sola och bli brun på mina lediga dagar! TACK på förhand

Och idag är det tisadg och jag är äntligen ledig en dag! så nu är jag hemma i skogen och ska ätnligen få träffa mina nötar som jag inte har hunnit träffar på vääääldigt länge, så ikv blire sol,bad och kubb på tallträskbadstrand! kommer bli toppen!



solen väntar inte en minut till på mig !
TJING!

grattis plupp!

haha alltså mycket jag bloggar nu?naae verkligen inte;)
men det jag kan säga är att sommaren är här och jag älskar det, om jag inte jobbar, som jag typ gör varje dag så försöker jag leva livet i solen och bara har det toppen på mitt sissssssta sommalov...

morgon blire fira min plupp till storasyster! 23 år korven!
sexig syster i en sexig möss! GRATTIS!



sen peppar vi stadsfesten!! det måste bli på TOPP då! typ den helg jag är ledig på läääänge så då kör vi!
peppa pdol-camping med dom söta
peppa turkiet- när det n blir! MEN DET BLIR;)
PEPPA DOM FÅ LEDIGA DAGAR JAG HAR, sommar sommar sommar!



vi ses!

TJING!

Twilight

nej det här håller verkligen inte.. andra filmen nu jag ser , och nu blev det twilight! Alltså jag måste sluta se filmer som step up 2 , twilight osv! alltid när det är så puttinuttit så får jag en liten gråtklump i halsen och magen!
älskar älskar älskar det!
Jag såg filmen på bio när det kom ut, men nu när jag såg den igen så var den lika förbannat bra och han var lika förbannat SNYGG!!  BIT MIG SNYGGING! hahahah
vill bara att tvåan ska komma på bio!



Imorgon ska jag tvinga pappa att fara och fiska! skit i vädret, ska jag sitta inne och vänta på bra väder kommer jag aldrig få något gjort den här sommaren!

TJING!

mmmums ;)

jaa... vädret håller ju inte så då får det blir massa filmer ist!
såg nyss step up 2 igen, och alltså han är ju så gaaalet snygg sååååå kom bara hit ;) mmmmmmums!



var hos käftis idag, och hon tyckte forfarande att jag hade fina gaddar med inga hål ! bra jobbat ida!

TJING!

Im living the dream!

Alltså fyfan vad skönt med sommarlov! jag har nog tusentals saker att berätta, skryta, skratta, gråta och berätta igen om denna underbara vecka men massa fest och roligheter med mina älskade rövhål! ( alltså ni vet vilka ni är )..
Men jag kan kort sammanfatta veckan med VIII LEVER LIVET och vi är älskar det, och det är sååå förbannat skönt!
nu är det ju bara ett år kvar också! och kan det kännas bättre nu`?
nu när jag är ändå är så pepp och gad kan jag försöka dissa att jag ska jobba heltid nästan hela sommaren utan 2 veckor men skitsamma!

Igår blev det fight mellan jag,zandra, malin och maja! fyfan vad jag hatar er ! JÄVLA IDIOTER!! hhahaha näääää skoja lite! vi hade så förbannat kul i zandras bil medans vi " körde"  runt i skell, vi höll på med våra finaste svordomar, det är roligt att höra! JAG LOVAR!

Föööörlångt inlägg nu!
nu väntas gooomaten som min kära mamma jobbar på!

Ikv film hos MÄJLIN med dom här som jag älskar mest! nu gäller det att ta igen krafterna till midsommar, då kör vi igen ;D


ses ikv
TJING!

ZANDRA!



Zandra min älskade ängel! du lyser upp allas tillvaro KOM IHÅG DET!
kommer alltid lyssna på vad du har och säga ! kommer alltid finnas för dig min solstråle!


i kväll?

snart drar jag till schtaan, för imorgon tar vi bussen in till umeå för lite klädshopping! ingen skola känns uuuuunderbart!;)
i kväll = ?
RING! hitta på ngt! tack!

TJING!

7 juni

helgen har varit lugn FÖR MIG men alltså festade hela skellefteå kommun i helgen eller??!! vet inte hur många msn och sms där det typ står hejdk du khr festkj! hehhe  jaa festa på skellefteå medans jag är i rotsjön och MYSER och MÅRBRA! HAA! meen sen är det inte varje dag man får en samtal av en kille i 20-21 års ålder som sjunger iprensången och verkar gladare än en unge med lördagsgodis! hahaa;) det gilllas!


Jag taggar torsdag ist!

( far och rösta idag också!)
TJING!

Torsdag!

stan och subway med maja,zandra och malin idag! galet med folk på bikbok när det var halva priset på alla kläder i butiken!!

nu är det alltså bara EN skoldag kvar före skolavslutningen! tisdag blire städa skåp och sedan fika med klassen, sen blire nog party på kvällen ledig onsdag, skolavslutning tordag och då smäller det!! TAGGA tordag! kvällen blir topp!


haree!!
TJING!


ALLY





jaaaa.... alltså det är en hund??! Ally majas hund!! katt? snigel? fladdermus??aa du vet!

Nytt inlägg

helluuu!!

har äntligen jobbat klart nu, är så sjukt trött om dagarna... fast mamma har köpt ngn äcklig järn grej som smakar urk, det ska tydligen göra mig pigg.
så ikv blir der bara att tare lugnt, skola imorgon som är helt värdelös nu. vi gör verkligen inget!! men jag ska inte klaga jag gillare! ledig på måndag så då blire kanske umeå med järngänget, eftersom zandra har fixat körkortet nu ! GRATTIS ! så ska hon köra, det passa mig perfekt som inte har börjat med körkortet, som i stället åker/ sover i ngn annans bil.

helgen  är oklar?? vad händer?? RING!! öppen för förslag!

nu FIKA !
TJING!

sista jävla rycket!

såja sista jävla rycket nu före SOMMARLOV!! så gaalet nice!
sitter och ska ska skriva ett sista arbete om kost, sedan är det CHILL! med STOOORA bokstäver och ett fett utropstecken!

förövrig jobbar jag häcken av mig i veckan, jobbat igår, idag sendan imorgon och även på fredag! pengar ska jag ha! utlandsresa med dom bästa och körkötet ska befinna sig i min tomma plånbok efter sommaren hoppas jag!;)
jobba jobba jobba! KOM och besök mig! skulle uppskattas, jag lovar!


Sommaren är nära!




nu över till skola!
ha en bra Tisdag.

TJING!

RSS 2.0