magaont!

daaah! har såå ont i magen! jag har ätit massa godis nu medans jag såg film, jag är inte van att äta så mkt, jag spricker snart! men gott vare (L)
i veckan har jag varit på apu på ett gruppboende (dammgatan..) där utvecklignsstörda bor, dom är verkligen söta, dom kan förgylla ens dag, men dom kan vara väldigt jobbiga också man kan kommahem med hemsk huvudvärk!
Allt går som bra förutom att det är så segt, man gör som inte specielltmkt.. så nu är en vecka av fem avklarat...baah!!

idag har jag varit på stan först med maja,zandra och malin och fikade, sen gick jag med  petra (L) vi hade massa mys! vi prövade blandannat dom här skönheterna! HAHAHAH asså INTE! jag DÖÖÖR ser ut som bi har gamla säckar och grannens katt på skallen ahhaha! men vi hade roligt iaf..
nu ska jag mysa ner mig och se film:)


TJING!

dålig uppdatering

väldigt dålig uppdatering nu känner jag, men jag har ju faktiskt ett liv orkar ju inte sitta här på blogg.se och skriva hela dagarna.
men jag måste få skylla på att jag har varit sjuk och är det nu också,ngn äcklig virus liknade attack bomb har trängt sig in i min kropp  och vunnit över mitt imunförsvar! feber i snart 5 dagar.. min hals är ond och jag har svårt att andas.. plus att min nacke känns sne, kan typ inte vrida den åt sidan, så om ni ska prata med mig så vore det tacksamt om ni kom framifrån haha!
men det gör ju inte saken bättre att det är sååååå isigt kallt ute nu, kylan förfryser min lilla kropp till is!! snart blir det vinterjacka och mössa som gäller!
typ emo inlägg idag åde!

men ska uppmuntra med att säga i fredagas hade vi party, vi tjejerna från klassen och några till! det var så roligt som partyparty ska vara! många glada miner!
måste bara skriva en emo-sak till vi har MATTEPROV imorgon!! och engelska prov på torsdag! Är jag pepp?? nej verkligen inte... åh


men vad vore livet utan er mina nötar!
 TJING


iQ- badboll

ojoj!! jordens undergång  skulle alltså ha varit idag !! gaaah typ lite hemskt när man fick höra det! men vilket skitsnack det var.. jag lever då iaf !
men fick jusst veta av min älskade petraa som är gaalet rädd för det. att det blir om en månad jordens undergång är, hahahah låt mig skratta!!

iaf så känner jag mig som iQ-badboll på matten för tillfället, jag fattar verkligen inget!! regler hit och regler dit!!
jäklarns också!!

ajaa nu snart ska jag se sverige- ungern zlaaatan you know!! ;) plus lite glass tror jag ska sitta fint.
men jag vill se idol också!! jag får nog he på båda kanalerna! 

herraaaa 


                    TJING
 


fettooooo!!

idag efter skolan for jag,maja och PETRA (som har kommit hem från umeå!! det tackar vi gudarna för!)
vi trion for och tjockade oss på dallas där vi tryckte i oss ett miniskrov .. mkt gott kan jag lova !
sedan blev det att röjja schtaan, men vi hittade inget som dög åt oss ;P thats life liksom!! men  nu är jag hemma och är så tråkig som man kan vara, jag  bara slöar och slöar, plus att vi har sovmorgon i morgon så jag ser som ingen anledning att sova.. sköönt

 aja  nu ska jag mysa ner mig framför tvn åde.. chill out!

haree TJING

Likbil?

Asså ska man bli glad eller inte när dom ringer och frågar kl 7 på morgonen om man vill jobba? asså om det bara är jag så ursäkta... man blir ju lite, bara Lite sne då.. plus att hon som ringde var en riktig surmurra, huvva!
men  det är så ibland , thats life liksooom..aja nu har jag nyss duschat och ska vell börja tänka på hur man ska pimpa sig inför kvällen, för då bär det av till btk till mina kära skogskompisar.. me like!
Jag hoppas att vi skulle kunna ragga upp ngn som är villig att köra till stan senare mot kvällen, då blir jag gladis.
Men bara det inte blir  zandra med Z, hennes killes bil :S det är förfan en LIKBIL!!! jag får ju bara mardrömmar bara jag tänker på de..asså att sitta där en döing liksom har legat!! ;O kan det bli mkt värre?? joo för dessutom står det LIKET LEVER på den! haha rätt komiskt.


här är MIna små sötnick saker! heeeelt underbara, svårt att inte gilla dom, jag lovar!
men ni behöver inte tänka på mig därnere! men jag bjuder på den, för den här gången
TJING


shit!!

shit shit shit!!! påkommen av BABBSAN!!!
jag, maja, zandra och simon skulle vara lite små busiga och sticka ifrån omvårdnadslektionen(A) men asså inte ska det gå.. nee för superspionen Barbro så kallade BAbbsan såg oss, så vi fick oss en luv!
typ första gången jag såg babbsan så arg! man kan ju säga att vi gjorde ngt som inte alla har lyckats med. YES!!
men vi överlever..
nu slutar vi the school och ska pysa nu! haree

Tjing

jajjebox!

ahaa då hade man bloggis igen, shit liksom ;)
känndes som ngt saknades i mitt lilla hjärta!... not!! haha

aja idag har varit väldigt väldigt dryyyyg! för det första så var det skola, men det går ju inte ändrapå hur mkt men vill åde..
men iaf, så gick vi skolis idag sen ringde muffvikariesamordningen och undrade om lilla underbara ida ville jobba 16 till 21!! gaaah jag vill bara säga nej nej nej, men bara för att jag är en ängel (A) så var jag snäll och sa ja ! jag skippade spinningpasset som jag hade sett jävligt mkt frammemot FAKTISKT.. men lite money är aldrig fel.. ahaa ?? ;)
så nu har jag kommit hem och nyss duschat av mig lite gubbbajs !! HAHA  nee men njag cyklade så fort fram och tillbaka så jag blev en svettis, blev ju nästan som ett spinningpass bara de ! fettnice liksom !

förövrigt skickar jag en krya på dig puss till min petra ! PUSS som är sjukis ännu... fyfasen!
                                         tjing!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0